Exam Pulak..

selepas berminggu-minggu aku tak update blog, akhirnya hari ni adalah peluang untuk aku berbuat begitu. :)

Sungguh aku rindu untuk update blog, minggu ni aku dah start dengan final exam. FYI, aku ni ade 4 subjek je, aku baru je lepas 2 paper. Yang paling best, 2 paper aku ni berturut. Aku jugak sikit tak puas ati, sebab final exam start 21hb tapi aku ni ade paper ETR (entrepreneurship) so boleh-boleh UiTM nak buh paper ETR tu 22hb. Sengal tak?

Aku tau lah betapa susah nye diorang nak atur jadual, tapi please lh consider kat kitorang ni. Aku pun sedar yang aku ni just golongan kecik je, tapi kalau aku gagal diorang jugak yang dapat malu. Nak kate paper ETR tu senang, tak ade makna nye. Tadi pun aku jawab ikut common sense je tau. Aku berserah je, sampai pukul bape ntah aku belaja. Dah lah selsema. Memang tak larat abis lah. Tapi yang penting aku dah lepas paper yang sakit tu.

Sekarang malas nak stress lagi, aku nak cite kat korang pasal camne aku belajar 4 hari yang lepas. Aku malas nak cite, korang tengok je lah sendiri betapa "anak dara" nye aku ni. :P




tapi yang penting aku bukan jenis camni, lepas aku tangkap gambar aku terus kemas okay...sekian terima kasih :)