Ash & Kat

OMG (usher), memang sesuai dengan aku nye terkejut bile aku tengok cite Killer yang hero & heroin nye same cantik & same padan. Best sangat cite ni, korang tak patut terlepas dengan cite ni. Hari tu aku pegi tengok dengan kekasih-kekasih hati saya.

ABC, Alex, Dila & Piepa + Adik. Walaupun hari tu, budak 3 orang tu lambat still kitorang sempat jugak tengok cite Killer tu dengan tenang.

Ashton Kutcher memang hensem gile dalam cite tu. Adengan tanggal baju & menunjukkan abs yang berketul-ketul pun ade. Action, komedi, romantik sume ade.



wohooo! hot!

So ape lagi korang tunggu, pegi lah tengok cite ni.

Disebabkan sekarang tengah cuti sekolah, so banyak lah cerita yang berpusu-pusu nak keluar pawagam kan. So ade jugak aku teringin nak tengok cite Toys Story 3, tak lupa jugak aku nak tengok cite Eclipse. Wow, tak sabar rase nye kan.


cite yang di nanti