Party Tak Ade Class


Salam 1 Malaysia. Hey, today post is about my good mood. Hari-hari good mood aje aku ni. Memang bagus pun kan?

Kalau pasal class cancel, 1 dunia boleh dengar jeritan kegembiraan class mate aku. Wah! memang dashat tau, bukan calang-calang class mate aku ni. It happen today, bile class yang sepatutnya ade quiz jadi cancel. Itu yang diorang terlebih excited tu.

Aku pun dengan gembira nya menuju ke McDonald berdekatan untuk meraikan & menemani class mate aku yang teringin nak makan McD. So merempit lah aku ke McD tu & terus order latest limited time menu GCB. Aku pulak dah malas nak makan lagi, aku order lah mcchicken je. Heheh.

she is my class mate

posing lok.. :D

Bole je jadi walaupun kitorang berdua je yang meraikan parti tersebut. Hahaha. Memang kelakar lah. Macam dating pun ade jugak tau.

my tea party (?)

the greatness of GCB

model baru McD? haha