Mother's Day

Hari tu hari Ibu, so family aku pun cadang buat makan makan bersama dengan bakal family which bakal ipar. Cewah. Meriah jugak lah sebab kitorang buat kat rumah baru kakak kat Kapar.

Dengan tema BBQ and steamboat kali ni, makan memang kenyang gila sangat sampai tak boleh nak bercakap. Hehe. Makanan yang ada, ayam, sayur, patty, & macam macam lagi.

Sebelum makan dan bergembira. Main dengan anak buah dulu. Ini lah Kak Intan.

ni Sue, awek Bais (abang aku no 2) dengan Irfan bersama si batak yg belakang tu. Haha.

Kat atas sume ni bahan bahan yang nak dimakan. Nampak sedap kan? Nampak je dah sedap, belum makan lagi. Bertambah tambah sedap lah. Ade tomyam sup, ayam yang dah di perap and tauhu telur my fav. :D

Ni pencuci mulut yang sedap jugak. Nampak macam telur, tapi itu adalah buah peach ye. Di buat oleh Kak Intan.

Ni lah mak saya bersama steamboat and grill set. Dah tak sabar nampak nye.

Dah abis makan, abang aku yang no 4 Daud bagi mak aku hadiah. Sweet. :)

This is my story with my family

Picture Perfect

Gambar ni banyak kegunaan nye. Sekali sekala seronok tengok gambar. Bagi aku, bila mood tak menentu, aku suka tengok gambar lama tak pun search kat internet gambar comel binatang binatang. Tenang sikit. Aku discover satu website ni, banyak tunjuk gambar lah. Ade kelakar, ade sedih. Dengan gambar je kite bole rasa perasaan dalam gambar tu. Sebelum ni ade lah cite cite nak amik jurusan photography, tapi tak kesampaian. Hmm.

Banyak gambar kucing je lah, sebab aku memang suke sangat dengan kucing. Sekarang pun tengah musim exam, so gambar yg tenang camni lah aku amat memerlukan nye.

Jom tengok!


Comel kan? Banyak lagi kot, korang tengok lah sendiri kat ifuni.com