Picture Perfect

Gambar ni banyak kegunaan nye. Sekali sekala seronok tengok gambar. Bagi aku, bila mood tak menentu, aku suka tengok gambar lama tak pun search kat internet gambar comel binatang binatang. Tenang sikit. Aku discover satu website ni, banyak tunjuk gambar lah. Ade kelakar, ade sedih. Dengan gambar je kite bole rasa perasaan dalam gambar tu. Sebelum ni ade lah cite cite nak amik jurusan photography, tapi tak kesampaian. Hmm.

Banyak gambar kucing je lah, sebab aku memang suke sangat dengan kucing. Sekarang pun tengah musim exam, so gambar yg tenang camni lah aku amat memerlukan nye.

Jom tengok!


Comel kan? Banyak lagi kot, korang tengok lah sendiri kat ifuni.com