Mother's Day

Hari tu hari Ibu, so family aku pun cadang buat makan makan bersama dengan bakal family which bakal ipar. Cewah. Meriah jugak lah sebab kitorang buat kat rumah baru kakak kat Kapar.

Dengan tema BBQ and steamboat kali ni, makan memang kenyang gila sangat sampai tak boleh nak bercakap. Hehe. Makanan yang ada, ayam, sayur, patty, & macam macam lagi.

Sebelum makan dan bergembira. Main dengan anak buah dulu. Ini lah Kak Intan.

ni Sue, awek Bais (abang aku no 2) dengan Irfan bersama si batak yg belakang tu. Haha.

Kat atas sume ni bahan bahan yang nak dimakan. Nampak sedap kan? Nampak je dah sedap, belum makan lagi. Bertambah tambah sedap lah. Ade tomyam sup, ayam yang dah di perap and tauhu telur my fav. :D

Ni pencuci mulut yang sedap jugak. Nampak macam telur, tapi itu adalah buah peach ye. Di buat oleh Kak Intan.

Ni lah mak saya bersama steamboat and grill set. Dah tak sabar nampak nye.

Dah abis makan, abang aku yang no 4 Daud bagi mak aku hadiah. Sweet. :)

This is my story with my family