Selamat Hari Raya


Rase nye dah lambat nak wish, tapi still dalam bulan Syawal kan. :) Selamat Hari Raya Semua!

Lame tak jenguk dalam Blogger ni. Fuhh, memang dah berabuk lah tempat ni. So now Am back! Nak share sikit cerita ape yang aku buat selama aku tak post ape ape pun kat blog ni.

Well, selama 4 bulan UiTM bagi aku cuti, so aku amik kesempatan nak cari duit. Earn money for living. Yelah, kalau duduk rumah pun tak ade orang nak bagi duit kat aku kan. So kerja lah bagus. Lagi pun aku tak pernah kerja sebelum ni. This is the first time.

Aku just kerja part time dekat The Store Klang as promoter. Memang best lah pengalaman yang aku dapat ni tau. Mula mula ade lah rase macam bosan and everything. Tapi bila dah kerja then hari raya pulak, ramai gila orang sepah kan baju yang aku lipat. Memang menguji kesabaran lah.

So these are my friends kat tempat kerja :D

aan si tomboy

Ekin + Shima

gila tangkap gambar just like me :)

Ipin, so upin mane? XD

Nana yg gojes.

Then sekarang ni pulak dah tibe mase UiTM panggil aku belajar balik di Puncak Alam. Sekarang tengah nak sesuai kan diri kat tempat baru. Tak pernah aku pergi belajar selama 4 tahun ni kat tempat yang setinggi 17 tingkat. Nanti kite cerita lagi lanjut kay.

So, mula masuk belajar. Kepada budak budak U yang dah masuk belajar, selamat belajar :))
Sekian.