Come Visit~


Okay, you all know yang sekarang ni saya tengah praktikal kat satu company ni. Meh saya promote company saya ni.

To all moms yang membace jom melawat ke Sarakids kat TTDI Jaya, U2 Shah Alam. Kat sini ada macam macam barang baby yang di perlukan, Tujuan utama company ni di tubuh kan adalah untuk menggalakkan moms kat Malaysia ni breastfeed baby diorang. So company ni nye main product is breastpump and die nye sume accessories untuk simpan susu tu and macam macam lagi.

Meh visit HQ Sarakids where I work there for praktikal sekarang ni kat Shah Alam.

Setiap sabtu kat sini ada program lah, macam class for breastfeeding and hari tu ade class for toddler. Best tengok budak budak terkinja kinja. Tugas aku on that day, actually aku ni jadi bidan terjun. Jadi photographer tangkap gambar budak budak ni tengah buat activity. Heee~

lil crafter workshop :D

A lot of thing yang aku baru belajar. Dulu ade kerja lah, tapi just layan customer je, tak pernah lak buat invoice sume kan. Bab photography diorang bagi aku kan. Hehe. Update barang baru kat website. Aku tolong tangkap gambar je. Hehe.

tommee tippee products

Kitorang ni more like jadi sales girl tau, tapi di samping itu (haha) aku kene buat gak kerja kerja ofis. Best sebab, masuk kerja kul 1030, rehat suka hati, cuti pun suka hati, pakai baju suka hati gak. Boss baik kate kan. Hehe. Tapi tak ade lah sampai aku nak amik kesempatan kan :)

Gue nye table, tapi berubah ubah. Dah macam nomad je. Haha.

Kalau nak tau lebih lanjut, visit website die ni : Sarakids

Jangan lupa tengok seklai blog die :)


Life At Work

Sekarang ni ramai suke buat gambar then cakap what people think i do and macam macam lah. Aku pun nak try gak. Tempat praktikal aku kat Sarakids. What others think i do and what i really do :) Conclusion die kat bawah ni..


Keh keh keh keh :D


SpongeBob SquarePants

Aku suka sangat dengan kartun ni. Lawak die memang bodoh lah! Hehe. Suka sangat dengan ketawa die. Bape ribu kali tengok pun still nak gelak jugak. Kartun ni bukan tuk budak budak je, tapi aku rase kartun spongebob ni memang tuk orang dewasa lah, sebab ayat yang diorang guna pun bukan budak budak boleh paham. Kan?

Saje je nak bagitahu kat korang, aku ade letak jam spongebob kat dalam blog aku ni. Comel tak? Die pegang jam tuk blog aku ni. Alalala, comel nye :P


Really Good Songs

Really good song for me lah. Saya memang suka sangat dengan Too Phat and geng geng die. Hip hop is my teen music, till now pun dengar dan minat dengan hip hop music sampai terbawak bawak ke style saya.

So Malaysian hip hop artists such as Too Phat, Teh Tarik Crew, Ruffedge, Phlowtron, MOB, Altimet & more. Tak ade lah kate gile sangat macam certain fan kan. Aku biasa biasa je. Tapi the most yang aku suka of course Too Phat. But now masing masing single je kan. Aku suka dengan Joe, sebab die rap abis style. Aku suka jugak dengan Malique sebab setiap ape yang die sebut tu ada makna.

Both of their new songs really makes me miss their old days being together as a team. Hm, really hope lah diorang bersama balik. Me fan of Too Phat really like Joe's & Malique new songs Untukmu & Maafkan Kamu

Enjoy~