Handsome tak?

Ashik cite pasal boypren je ni. Haha. Kali ni tak ade kene mengena dengan jantan kay. Tapi kenape title macam tu?

Sebenarnye, aku nak korang tengok gambar bawah ni. Handsome tak? :D



Orang atas ni aku tau, korang jangan jatuh cinta plak. Muke aku memang macam jantan, badan pun lebih kurang je. Hahahaha! Yang pasti ni adelah sejarah aku and aku tak kan patah balik. Tapi style aku memang camni sampai bile bile. Aku suke pakai topi, tshirt, jeans and sneakers. Jangan risau, saya dah jewlitewww sekarang. HAHA! Saya suka jadi perempuan! :D