Really Good Songs

Really good song for me lah. Saya memang suka sangat dengan Too Phat and geng geng die. Hip hop is my teen music, till now pun dengar dan minat dengan hip hop music sampai terbawak bawak ke style saya.

So Malaysian hip hop artists such as Too Phat, Teh Tarik Crew, Ruffedge, Phlowtron, MOB, Altimet & more. Tak ade lah kate gile sangat macam certain fan kan. Aku biasa biasa je. Tapi the most yang aku suka of course Too Phat. But now masing masing single je kan. Aku suka dengan Joe, sebab die rap abis style. Aku suka jugak dengan Malique sebab setiap ape yang die sebut tu ada makna.

Both of their new songs really makes me miss their old days being together as a team. Hm, really hope lah diorang bersama balik. Me fan of Too Phat really like Joe's & Malique new songs Untukmu & Maafkan Kamu

Enjoy~