JUMAAT is FRIDAY

Assalamualaikum,

Hari Jumaat, semua orang sukakannya. Sebab diorang semua cuti. Tapi aku sabtu still bekerja setengah hari. Walau bagaimanapun, aku tetap seronok, kerana aku menantikan sesuatu, sesuatu yg buat aku gembira. 


RUNNING MAN
Lee Kwangsoo, Kim Jong Kook, Lee Jeasuk, Song Ji Hyo, Ji Sok Jin, Haha & Gary

Hah, aku sangat sukakan rancangan tu. Kelakar, stupid, and overall sangat menghiburkan dengan jalan cerita dan game game yg tak masuk akal. Hehe.

Aku suka sangat dengan Monday's Couple (Ji Hyo + Gary). How romantic in every words that Gary says and how cute Ji Hyo senyum dan ketawa melihat keletah Gary. Walaupun Gary tak hensem tapi perangai dia buat orang suka dengan dia. SWEET for short. 




Tiap hari Jumaat adalah hari aku tengok cerita running man. Even dekat internet ada setiap episode, tapi aku tak hirau, aku nak jugak tengok tiap minggu. Tetap nak tunggu! Sebab rasa seronok macam ni dari tengok dengan cepat.

Yeay, tak sabar sangat nak tengok. Siapa yg ada Astro kat rumah, sila lah bukak channel One Tv Asia pukul 1145PM okay :)

Okay Bye nak balik rumah, kerja dah abis! :P